Workshops

Vereisten en criteria
Een minimum van 6 deelnemende leerlingen is een noodzaak om de workshop te laten doorgaan. Bij het niet halen van het gewenste aantal (en ontvangen mailinschrijving met/zonder betaling) zal deze workshop volledig wegvallen, en zullen alle betalingen teruggestort worden.

Leerlingen die een jaar abbonnement hebben worden vrijgesteld van enige financiele bijdrage, maar moeten zich ook inschrijven.

I.S.D.S. leerlingen die geen jaarabbonnement hebben betalen een bijdrage van 12,00 Euro voor de drie(3) uren durende workshop.

Niet leerlingen I.S.D.S. betalen een bijdrage van 15,00 Euro voor de betreffende workshop. Deze zijn echter niet verzekerd.

Bezoekers zijn niet toegelaten, iedereen doet mee...

Alle betalingen en inschrijvingen dienen geschied te worden één week(7 dagen) voor aanvang van de workshop en geldt als enige inschrijving. Dit via mail en op rekeningnummer (NIEUWE IS ONDERWEG...).

Er is geen speciale kledij nodig , wel eigen protectie indien mogelijk.

Lesinhoud ... Muay Thai Hardcore, nunchaku, Katana, Boken, shuriken, full contact open hand-korte wapens-lange wapens..., op speciale aanvraag kan de workshop aangepast worden naar believen. Laat dit dan wel 2 weken op voorhand weten , zodat er melding van kan gemaakt worden.

TE ONTHOUDEN ... Er is geen mogelijkheid zich te douchen noch een toilet (WC) te gebruiken...men kan wel de natuur benutten.Gelieve de vervoermiddelen op het naast gelegen kerkhofparking te plaatsen .

NIET VERGETEN ... handdoek, water, nodige suikers, persoonlijke protectiematerialen (winden), ...

Ook nog te weten ... gelieve alle voertuigen (fiets, brommer, moto, auto,...) te plaatsen op de parking van het naburige kerkhof...

Wanneer ... in de zomermaanden (vanaf mei) 9u30 - 12u30 u

Waar...life te bevragen...

Gerealiseerd met Drupal, een open source content management systeem