2015...

…jawel, een nieuw jaar, met voor ieder van ons een goede gezondheid…de rest , daar moet je zelf voor zorgen.

De groep van Leuven is blijkbaar een beetje uitgedund maar toch nog in goede ontwikkeling door de aanwezige volharders…niets komt zomaar, het vraagt wel een grote inzet en volharding.
Natuurlijk zijn er “omstandigheden”…verhuis, studies, relatie en de relatieproblemen, ziekte, werk, examens, file, te koud, te warm, te nat, te saai, ik kan niets meer bijleren, het doet steeds pijn, ik heb altijd blauwe plekken, ik ben verlegen, te dik, te dun,….enz….enz…

Maar zo zit het leven nu in mekaar en ik denk dat het grootste probleem het “zijn” is, een confrontatie met zijn eigen “ik”, wie ben ik eigenlijk ? Wat kan ik presteren in het leven ?

De I.S.D.S. staat idd voor het “ontdekken van zichzelf”…dus alles is ok…er moeten geen uitvluchten gegeven worden, wees gewoon jezelf en de mogelijke reden die je aanhaald, en denk hierover. Zie dat je je gelukkig voelt, ten alle tijde, en LEEF !!!

De groep van Putte is nog steeds in ontwikkeling…het leerproces is hier wel anders en dus nog boeiend….ook zij zullen moeten doorspartelen door alle vakanties, verloven, enz…enz….

Maar de boodschap blijft….LEEF !!!

P

Gerealiseerd met Drupal, een open source content management systeem